Páginas

Curso 2016/17

lunes, 28 de noviembre de 2016

PASQUAL MAS guanya el Primer Premi de Narrativa Ciutat de Carlet.





Aquest dissabte es van lliurar els premis de novel·la i de poesia de l’Ajuntament de Carlet. L’almassorí Pasqual Mas va estar el guanyador en la modalitat de novel·la amb l’obra Un miracle sense importància, i la poetessa de Canet, Roser Furió, en la de poesia. Entre més d’un centenar d’obres, la novel·la de Pasqual Mas va ser elegida per la seua qualitat per un jurat composat per l’escriptor Manel Alonso, l’editor Antoni Martínez i el representant d’editorial Neopàtria, Toni Bonet.
La novel·la de Pasqual Mas narra la història d’un jove que guaita pel balcó de sa casa i és testimoni d’una persecució. El seu interés per la víctima assetjada el porta a descobrir uns fets que revolucionen Baèbia durant unes setmanes. El jove, haurà de desvetllar qui s’amaga rere el robatori de la relíquia i haurà de resoldre com retornar al seu lloc l’objecte sagrat.
Secrets, enganys, falses acusacions, coaccions i amenaces són els entrebancs que haurà de desafiar la colla per tal de retornar la calma al poble. El desenvolupament dels fets demanarà l’execució d’un pla de pretensions miraculoses i serà la colla la que haurà d’administrar els passos cap a l’equilibri i la tranquil·litat.
La trajectòria literària de Pasqual Mas, professor d’escriptura creativa a la Universitat Jaume I, suma un altre títol i un altre premi al seu palmarès amb Un miracle sense importància, a la venda a partir de la setmana vinent.




No hay comentarios: